Nieuws

Onderhoud website

Vanaf 1 september is deze website te bereiken onder www.chaturanga.nl. In het verleden tot 1 september  2019 werd u automatisch doorgestuurd naar www.chaturanga.nl/chaturanga. Na 1 september is dat niet meer het geval. Misschien heeft u op uw computer een snelkoppeling gemaakt. Eventueel moet u deze weggooien en na 1 september een nieuwe maken. Verder hoeft u niets te doen.

de webmaster

Waldemar Moes is clubkampioen 18/19!

Jasper Boonstra, winnaar van de najaarscompetitie 18/19, en Waldemar Moes, winnaar van de voorjaarscompetitie 18/19 hebben in de zomer twee beslissende partijen gespeeld om het clubkampioenschap. Waldemar heeft de beslissende match gewonnen met 1,5-0,5 en is daarmee clubkampioen 18/19. Proficiat Waldemar!

Agenda 19/20

Op 30 augustus start het nieuwe schaakseizoen. Wegens succes geprolongeerd: we spelen op 30 augustus nog één maal zomerschaak. Let op ! We spelen in Buurthuis Gein, en we starten om 20.00 uur. Ook de jeugd gaat op 30 augustus weer van start. De jeugd speelt van 19.00 tot 20.00 uur ook in Buurthuis Gein.

De complete agenda is binnenkort hier te vinden.

Zomerschaak 2019

Het Chaturanga Zomerschaak is open voor iedereen die een partijtje wil schaken. Dit toernooi is overigens geheel vrijblijvend en aanmelden is dan ook niet nodig. We spelen op vrijdagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het speeltempo is 1 uur en 30 minuten per persoon per partij. Kom wanneer u zin heeft. Onze wedstrijdleider maakt een indeling van de aanwezige spelers….

Dit jaar is het buurthuis Gein de hele zomer gesloten vanaf maandag 15 juli t/m 25 augustus. Het Chaturanga Zomerschaak zal om die reden uitwijken naar de ABBS Het Gein school. Op 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus spelen we op de ABBS Het Gein School, in de Cornelis Aarnoutsstraat 80, Amsterdam ZO.

Kijk hier in de rechterkolom voor uitslagen en standen.

Een prettige zomer, en tot ziens bij het Chaturanga Zomerschaak ….

Chaturanga Rapid 18/19

Op vrijdag 5 juli werd de 4e en laaste ronde gespeeld van de Chaturanga Rapid 18/19. Zoals te verwachten scoorden trouwe bezoekers goed. Eerste plaats: Jelle Wierstra, tweede plaats: Jan Steevens en derde plaats: Henny Heima. Dit jaar hebben wij voor het eerst geexperimenteerd met verschillende Rapid vormen. Op de ALV zal worden besloten hoe wij volgend jaar verder gaan…